De moderne geautomatiseerde wasinstallatie in combinatie met de grondige, handmatige voorwas, professionele reinigingsmiddelen én enthousiaste medewerkers zorgen voor een perfect schone wagen.

Het wasproces
Eerst wordt vet, zand en ander grof vuil met de hogedrukspuit verwijderd om krassen op uw voertuig te voorkomen. Daarna wordt uw voertuig in de schuimshampoo gezet. Handmatig worden alle plaatsen geborsteld die niet door de machine worden bereikt: velgen, onder de zonneklep, het kopschot achter de trekker enz. Hierna wordt het voertuig gewassen door de borstelmachine. Als de machine terugloopt, wordt het voertuig voorzien van een waxlaag ter bescherming van de lak. Onze medewerkers spuiten ondertussen het chassis, de velgen en de overige plekken nog eens extra na met de hogedrukspuit. Als extra service doet de medewerker ook de instap achter de deur. Een nabehandeling met ontkalkt water zorgt ervoor dat uw auto weer streeploos de wasstraat verlaat

H.A.C.C.P.
De laadruimte van uw voertuig kunnen we reinigen volgens de laatste HACCP-eisen. We gebruiken hiervoor speciale reinigingsmiddelen die aan de vastgestelde eisen voldoen. De laadruimte (vloer, wanden, dak of een combinatie daarvan) kan onder verschillende temperaturen worden uitgespoten en indien gewenst, worden gedesinfecteerd. Als laatste kan de binnenzijde worden drooggetrokken.